Biobrændsel

Læs mere om biobrændsel her.

Stokerfyr
Et stokerfyr har en effektiv styring af forbrændingen. Fyrets biobrændselsanlæg er en kedel, som automatisk fødes med brændsel og luft under forbrændingen. Alt dette styres fra det elektroniske display som er placeret foran på fyret.

For mere info er du mere end velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på lige det stokerfyr der passer til dit hjem og behov.​

Biobrændsel
Compact kedlen kan uden ekstra udrustning anvendes til de fleste granulerede og tørre biobrændsler.

Træpiller må betragtes som det optimale brændsel, men også korn, flis, olivensten o.l. er gode brændsler. Det anbefales at man rådfører sig om fordele og ulemper ved de forskellige brændselstyper.

Compactens brændekammer er opbygget af syrefast rustfrit stål, der gør den modstandsdygtig over for forskellige brændsler, og herden i brændekammeret sikrer høj forbrændingstemperatur og udbrænding af gasserne.​

Konvektionssystem
til nedkøling af røggasserne.

Røgrørene i konvektionsdelen er placeret lodret, hvilket gør rengøring nem, og kan foretages uden sod og aske kommer uden for kedlen.

Der medfølger værktøj til brug for rengøring.

Askeskuffen
Compact kedlen er forsynet med en stor askeskuffe, hvor asken automatisk skubbes ud når der indmades brændsel.

Tømning skal ske ca. en gang pr måned ved anvendelse af træpiller som brændsel.

Brændselsmotor & Gear
Brændselsmotor og gear til indmadningssystem (Skubber) samt tilslutningsboks for el.

Har du en forespørgsel?

Ring på telefon +45 97 93 12 77, send en email til info@skjoldborgvvs.dk eller benyt kontaktformularen hvis du ønsker en uforpligtende samtale eller et tilbud på VVS eller smedearbejde.

Alt arbejde der udføres er af højeste kvalitet