Få installeret fjernvarme af Skjoldborg Smede & VVS

​Skjoldborg Smede & VVS tilbyder at tilslutte fjernvarme i dit hus eller din ejendom i blandt andet Thisted, Thy og Mors. Tilslutning til et fjernvarmeanlæg kan ske i forbindelse med ordinær opgradering af din varmeforsyning, eller tilslutningen til fjernvarme kan ske i forbindelse med et nedslidt eller forældet oliefyr.​

Der er flere fordele ved at skifte fra oliefyr til fjernvarme

​Du opnår flere fordele, når du skifter fra oliefyr til fjernvarme. Dels er fjernvarme mere miljøvenligt end oliefyr, og dels er fjernvarme mere økonomisk end oliefyr. Dertil kommer mindre vedligeholdelse. Samlet set medføre fjernvarme en besparelse på din varmeregning.

Vi udfører også reparation, vedligeholdelse og service af fjernvarmeanlæg. Vi udfører i det hele taget service af alle former for varmekilder, og det er også muligt at få en serviceaftale.

Fjernvarme kan kræve en vandvarmer og varmeveksler

​Det kan ske, at dine eksisterende rør og radiatorer ikke kan tåle direkte fjernvarmeforsyning, men hvis du alligevel ønsker fjernvarme, kan du for eksempel installere en Termix VVX. Det er en fjernvarmeenhed til indirekte forsyning, som har indbygget både vandvarmer og varmeveksler. Derved kan den også benyttes, hvis der stilles krav om indbygning af en varmeveksler.

En Termix VVX er således en komplet løsning til opvarmning af brugsvand og rum, og den har:

  • Et kompakt design
  • En optimal sikkerhed
  • En effektiv energioverførsel
  • En servicevenlig opbygning

Kontakt Skjoldborg Smede & VVS, hvis du vil høre mere om fjernvarmeanlæg, eller hvis du vil høre mere om dine muligheder inden for fjernvarme. Du kan få kontakt med os på telefon 97 93 12 77 eller ved at sende en e-mail under kontakt os.

Har du en forespørgsel?

Ring på telefon +45 97 93 12 77, send en email til info@skjoldborgvvs.dk eller benyt kontaktformularen hvis du ønsker en uforpligtende samtale eller et tilbud på VVS eller smedearbejde.

Alt arbejde der udføres er af højeste kvalitet