Telefon: 97 93 12 77  -   E-mail: info@skjoldborgvvs.dk 

Skjoldborg Smede og VVS har over 44 års erfaring.

Fjernvarmeinstallation af kompetente fagfolk

​Skjoldborg Smede & VVS i Thisted tilbyder fjernvarmeinstallation i dit hus eller ejendom i alle områderne nær Mors og Thy. Tilslutning til et fjernvarmeanlæg kan ske i forbindelse med ordinær opgradering af din varmeforsyning. Det kan også ske i forbindelse med et nedslidt eller forældet oliefyr. Vi tilbyder også hjælp med andet VVS arbejde.

Mange fordele ved at skifte fra oliefyr til fjernvarme

Du opnår flere fordele, når du skifter fra oliefyr til fjernvarme. Dels er fjernvarme mere miljøvenligt end et oliefyr, og dels er fjernvarme mere økonomisk. Dertil kommer mindre vedligeholdelse. Overordnet set vil fjernvarmeinstallation give dig en stor besparelse på din varmeregning.

Udover installation af fjernvarme tilbyder vi reparationer, vedligeholdelse og service af enhver type fjernvarmeanlæg og andre varmekilder. Det er også muligt at lave en serviceaftale i forbindelse med fjernvarmeinstallation.

Kontakt os for mere information om fjernvarmeinstallation

Men hvad koster fjernvarmeinstallation? Priserne varierer naturligvis efter, hvilket anlæg, der ønskes og hvilken type bolig, du bor i. Men vi kan sikre dig, at vi i samarbejde med dig finder frem til den bedst mulige pris, der passer til dig og dit budget. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til fjernvarmeinstallation eller ønsker at købe et fjernvarmeanlæg.

Ring til os på telefon 97 93 12 77 eller send en e-mail til info@skjoldborgvvs.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

​Kvalitet & garanti

Skjoldborg Smede og VVS kan tilbyde dig over 44 års erfaring og endvidere
​sikres det at alt arbejde der udføres er af højeste kvalitet.

​Firmainformation

​Skjoldborg Smede & VVS ApS

Langebeksvej 22

7700 Thisted

Kontaktinformation

​Telefon: 97 93 12 77

E-mail: info@skjoldborgvvs.dk

CVR: 38236245

Vi er medlem af

​Der er stor garanti for veludført arbejde