Naturgas og naturgasanlæg af Skjoldborg Smede & VVS​

Skjoldborg Smede & VVS tilbyder alt inden for naturgas, naturgasanlæg og naturgasinstallation, herunder salg, installation, nyinstallation, idrifttagning og vedligeholdelse i blandt andet Thisted, Thy og Mors.

Du kan spare penge på varmeregningen ved at skifte til naturgas

​Du kan opnå en større besparelser på din varmeregning, hvis du skifter fra olie til naturgas. Det kræver naturligvis, at der er en naturgasledningen i nærheden af dit hus. Hvis der er en ledning til naturgas, vil naturgasselskabet ofte trække en stikledning ind til dit hus uden beregning, men hvis den er længere væk, kan det koste et gebyr. Ofte tager naturgasselskabet sig også af gasmålerskabet. En anden fordel ved naturgas er, at det kræver mindre vedligeholdelse end et oliefyr, og så slipper du samtidig for at fylde tanken op med olie.

Vi tilbyder væghængte kedler til naturgas som Vitodens 100, 200 og 300

​Vi tilbyder blandt andet væghængte kedler til naturgas som for eksempel Vitodens 100, 200 og 300. Det nye program fra Viessmann af væghængte kedler rækker fra de prisattraktive gennemstrømningskedler til de højeffektive kondenserende kedler. De væghængte kedler, bortset fra Vitodens 300, følger alle Vitotec-modulprincippet med strømlinet konstruktion, mål og komponenter.

Det betyder, at Vitotec-programmet af væghængte kedler er bygget op af ganske få grundkomponenter, der kan kobles sammen med mange forskelligartede kedeltyper til naturgas. Disse grundkomponenter består af et grundchassis, fire varmeceller, tre Aqua-Platine, to reguleringstyper og et multistiksystem. Dette forenkler montage, idrifttagning og vedligeholdelse af dit naturgasanlæg, ligesom det reducerer omfanget af tilbehør og reservedele.

Har du en forespørgsel?

Ring på telefon +45 97 93 12 77, send en email til info@skjoldborgvvs.dk eller benyt kontaktformularen hvis du ønsker en uforpligtende samtale eller et tilbud på VVS eller smedearbejde.

Alt arbejde der udføres er af højeste kvalitet