Telefon: 97 93 12 77  -   E-mail: info@skjoldborgvvs.dk 

Skjoldborg Smede og VVS har over 44 års erfaring.

Naturgasfyr og andre naturgasanlæg installeres

Skjoldborg Smede & VVS i Thisted tilbyder alt inden for naturgas – herunder installation, salg, idrifttagning og vedligeholdelse af eksempelvis naturgasfyr. Vi yder især vores service til kunder i området nær Thy og Mors. Vores mange års erfaring med installation af naturgasanlæg er din sikkerhed for, at vi altid udfører vores arbejde i højeste kvalitet og til den aftalte tid. Vi tilbyder også andre VVS installationer læs mere her.

Spar penge på varmeregningen ved at skifte til naturgas

Du kan opnå store besparelser på din varmeregning ved at skifte fra olie til naturgas. Det kræver naturligvis, at der er en naturgasledning i nærheden af dit hus. En anden fordel ved at skifte til naturgasfyr er, at det kræver mindre vedligeholdelse end et oliefyr, og så slipper du samtidigt for at skulle fylde tanken op med olie.

Vi tilbyder blandt andet væghængte kedler til naturgas som eksempelvis Vitodens 100, 200 og 300. Vitotec-programmet af væghængte kedler er bygget op af ganske få grundkomponenter, der kan kobles sammen med mange forskellige kedeltyper til naturgas. 

Disse grundkomponenter består af et grundchassis, fire varmeceller, tre Aqua-Platine, to reguleringstyper og et multistiksystem. Dette forenkler montage, idrifttagning og vedligeholdelse af dit naturgasfyr, ligesom det reducerer omfanget af tilbehør og reservedele.

Kontakt os for priser på naturgasfyr

Er du interesseret i en billig pris på et nyt naturgasfyr eller ønsker du blot at høre mere om naturgas og naturgasinstallationer, er du altid velkommen til at kontakte os.

Ring til os på telefon 97 93 12 77 eller send en e-mail til info@skjoldborgvvs.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

​Kvalitet & garanti

Skjoldborg Smede og VVS kan tilbyde dig over 44 års erfaring og endvidere
​sikres det at alt arbejde der udføres er af højeste kvalitet.

​Firmainformation

​Skjoldborg Smede & VVS ApS

Langebeksvej 22

7700 Thisted

Kontaktinformation

​Telefon: 97 93 12 77

E-mail: info@skjoldborgvvs.dk

CVR: 38236245

Vi er medlem af

​Der er stor garanti for veludført arbejde