Telefon: 97 93 12 77  -   E-mail: info@skjoldborgvvs.dk 

Skjoldborg Smede og VVS har over 44 års erfaring.

Smed med fokus på effektivitet og grundighed​

​Skjoldborg Smede & VVS i Thisted er din lokale smed, der smeder, monterer og udfører både store og små opgaver i jern. Der er ingen smedeopgave, der er for stor eller for lille til os. 

Vi arbejder altid effektivt og grundigt, ligesom vi sikrer, at kunden altid er tilfreds, inden den sidste smed forlader opgaven. Vi tilbyder vores service for alle kunder i området nær Thy og Mors samt mange andre steder. Har du brug for en VVS installatør, så tilbyder vi også dette.

Vi er CE godkendt, hvilket er din sikkerhed for, at vi leverer smedearbejde i ordentlig kvalitet. Vi arbejder som leverandør og underleverandør for private, erhvervskunder og boligselskaber, hvor vi eksempelvis konstruerer og monterer altaner, trapper, bygningsstål og andre stålkonstruktioner. Desuden udfører vi også reparationer inden for andre opgavetyper, hvor der skal bruges en smed.

Vores erfaring som smedefirma er din garanti for kvalitet

​Vi har en lang og solid erfaring som smed, og denne erfaring og viden er din garanti for, at vi leverer smedearbejde i højeste kvalitet. Dertil kommer, at vi gør meget ud af at overholde alle aftaler – herunder den aftalte deadline. 

Vi er dog stadig fleksible undervejs i forløbet, hvis der skulle opstå behov for ændringer eller andre særlige ønsker. Enhver smed, der arbejder i vores forretning, mestrer sit håndværk. Alle vores medarbejdere ved, at kvalitet, gennemført grundighed og løbende kundeservice altid er i højsædet.

Kontakt din smed for mere information

​Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for en smed. Du kan også bare ringe, hvis du har spørgsmål til nogle af vores ydelser eller priser.

Ring til os på telefon 97 93 12 77 eller send en e-mail til info@skjoldborgvvs.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

​Kvalitet & garanti

Skjoldborg Smede og VVS kan tilbyde dig over 44 års erfaring og endvidere
​sikres det at alt arbejde der udføres er af højeste kvalitet.

​Firmainformation

​Skjoldborg Smede & VVS ApS

Langebeksvej 22

7700 Thisted

Kontaktinformation

​Telefon: 97 93 12 77

E-mail: info@skjoldborgvvs.dk

CVR: 38236245

Vi er medlem af

​Der er stor garanti for veludført arbejde