Din lokale smed i Thisted, Thy og Mors

Skjoldborg Smede & VVS er din lokale smed i blandt andet Thisted, Thy og Mors, der smeder, monterer og udfører både store og små opgaver i jern. Der er ingen opgave, som er for stor eller for lille, og vi arbejder altid hurtigt, effektivt og grundigt, ligesom vi sikrer, at kunden altid er tilfreds, inden den sidste smed forlader opgaven. Vi er desuden CE godkendt.​

Vi arbejder som leverandør og underleverandør for private, erhvervskunder og boligselskaber, hvor vi for eksempel konstruerer og monterer altaner, trapper, bygningsstål og andre stålkonstruktioner. Desuden udfører vi også reparationer inden for alle opgaver, hvor der skal bruges en smed.

Vores erfaring som smed er din garanti for kvalitet

​Vi har i det hele taget en lang og solid erfaring med arbejdsopgaver som smed, og denne erfaring og viden er din garanti for smedearbejde i høj kvalitet. Dertil kommer, at vi gør meget ud af at overholde alle aftaler, herunder den aftalte deadline. Men vi er fleksible undervejs i hele forløbet, hvis der skulle opstå behov for ændringer, eller hvis du skulle få særlige ønsker.

Kvalitet, grundighed og kundeservice er altid i højsædet

​Enhver smed, der arbejder for Skjoldborg Smede & VVS, mestrer sit håndværk, ligesom han eller hun ved, at høj kvalitet, gennemført grundighed og løbende kundeservice altid og uden undtagelse er i højsædet hos os.

Kontakt os

Har du brug for en smed i Thisted, Thy, Mors eller omegn og vil du høre mere om vores smedeopgaver? Så er du meget velkommen til at kontakt os i dag.

Har du en forespørgsel?

Ring på telefon +45 97 93 12 77, send en email til info@skjoldborgvvs.dk eller benyt kontaktformularen hvis du ønsker en uforpligtende samtale eller et tilbud på VVS eller smedearbejde. Eller kontakt os her.

Alt arbejde der udføres er af højeste kvalitet